Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Akın Bayrak, yeniden başkanlığa seçildi.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Akın Bayrak, yeniden başkanlığa seçildi.

Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE) 3. Olağan genel kurul kongresini yaptı. 2011 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne şehre bir çok anlamda katkı sunan BAYPROJE, 3. olağan genel kurul kongresinde Akın Bayrak’la devam kararı aldı.

Akın Bayrak’ın başkanlığında oluşan yönetim kurulunda başkan yardımcılığına Ahmet Aker, muhsaipliğe Rıfat Yıldız ve yönetim kurulu üyeliklerine Ali Kemal Temuçin, Ayhan Dursun, Ebubekir Akkoyunlu seçildi.
Denetleme kurulunda ise, Ahmet Çağıldak, Sadık Yavuz ve Birol Bayrak yer aldı.

Matematik Atölyesi 1 Kasım’da faaliyette
Kongrede dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Akın Bayrak, BAYPROJE öncülüğünde Prof. Rıfat Yıldız başta olmak üzere Bayburt Belediyesi ve hayır sever işadamlarının katkıları ile kurulacak Matematik Atölyesi’nden ilk yılında 30 ile 40 arasında orta okul öğrencisinin faydalanacağını kaydetti. Bayrak, Matematik Atölyesi’nin 1 Kasım’da eğitime başlayacağını belirtti.

Öykü Yarışması’nın Eylül ayında kitap haline getirileceğini ve önümüzdeki yıllarda yarışmanın devam edeceğini belirterek, Bayburt Doğal Taş Üretim Merkezi’nin pazarlama faaliyetine de dernek olarak katkı sunduklarını hatırlattı.   


Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik