Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Bayproje 8. İstanbul Toplantısı (21.06.2014)
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Bayproje 8. İstanbul Toplantısı (21.06.2014)

Bayproje 8. İSTANBUL Toplantısı

21 Haziran 2014 (Saat 11.00)

(Bu toplantı İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Lütfi Silo’un organizasyonu ve hemşerimiz Sayın Fahri Evsen’in ev sahipliğinde, İstanbul’da Fahri Otel’de yapılmıştır.)

Görüşülen Konular/İştirak edenler

1. Toplantı başında toplantının amacı anlatıldı.

2. Bayproje’nin üç yıllık faaliyetleri hakkında hemşerilerimize detaylı bilgi verildi. Faaliyetlerin madde başlıklarıyla bir sayfada özetlenen dökümü dağıtıldı.

3. Üç yılda gerçekleştirilen faaliyetlerin, Bayburt açısından yararı ve önemi üstünde duruldu. Uygulamada etkileri tartışıldı. Bayproje’nin yaptıklarının takdirle takip edildiği belirtildi.

4. Bayburt dışındaki Bayburtlu hemşerilerimizin şu veya bu şekilde, Bayburt’a önemli katkılarda bulunabileceği, bunun bir yolunun da Bayproje’nin çalışmalarını yakından takip etmek ve katkıda bulunmak olduğu ifade edildi.

5. Bayburt’un öncü sektörleri olan; Tarım/Hayvancılık, Taş Ocakçılığı/ İşleme ve Turizm’in mevcut durumu, Bayproje olarak bu sektörlerle ilgili yapılan çalışmalar anlatıldı.

6. Üniversite’nin Bayburt ve öncü sektörleri için yaptığı çalışmalar ve yapması gerekenler tartışıldı.

7. Bayproje’in yaptığı bu değerli çalışmalara destek verilmesi gerektiği ifade edildi. Bu noktadan hareketle, hemşerimiz Kenan Abdullahoğlu ve Mustafa İşcan, Bayproje’nin projelerinden birine sponsorluk yapma konusunda söz verdiler.

8. Toplantı sonunda, bu güne kadar Bayproje’ye maddi, manevi katkılarından dolayı hemşerilerimiz; Sayın Fahrettin Evsen, Sayın Lütfü Silo, Sayın Fuat Fettahoğlu, Sayın Ahmet Çağıldak ve Sayın Selim Kutlu’ya teşekkür belgeleri takdim edildi. 

 

Toplantıya iştirak edenler:

Ahmet Çağıldak, Akın Bayrak, Ayhan Atıcı, Fahrettin Evsen, Fuat Fettahoğlu, Kenan Abdullahoğlu, Kürşat Okutmuş, Lütfü Silo, Mustafa İşcan, Rıfat Yıldız, Savaş Bayrak, Selim Kutlu, Tacettin Yılmaztürk, Turgut Başağa.



Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik