Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Matematik Atölyesi Açılıyor.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Matematik Atölyesi Açılıyor.

Değerli Üyelerimiz,

Sayın Hemşerilerimiz,

Bu yılın Haziran ayında çalışmalarını başlattığımız, Bayburt ve ülkemiz açısından çok önemli olduğuna inandığımız; matematik öğretimine, özellikle öğrenim yöntemlerine katkıda bulunmak üzere, yeni bir proje başlatıyoruz.

“Matematik Atölyesi” ismi altında, Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürüteceğimiz bu proje ile Bayburt’taki tüm ortaokulların 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin matematikte en başarılı olanlarına yönelik; sorgulayıcı ve eleştirel bakış becerilerini geliştirmeyi, geleceğin yıldız matematikçileri olarak yetişebilmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Uygulamadan olumlu sonuç alınırsa projeyi daha üst sınıflara da yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Projeye katılan öğrencilerden herhangi bir ücret alınmayıp,  sadece Bayburt’tan yıldız matematikçiler yetiştirilmesi amaçlanmıştır.

Yukarıdaki amaçlarımız doğrultusunda, dört ay gibi kısa bir zamanda Matematik Atölyesi’nin eğitim ve teknik altyapısını oluşturduk; hayırsever bir hemşerimizin sağladığı mekânsal imkân, siz değerli hemşerilerimiz ve projeden haberdar olan dostlarımızın anlamlı maddi katkılarıyla, 04 Kasım 2017’de projeyi başlatıyoruz.

Sizlerin de malumu olduğu üzere, gerek ülkemizin ve gerekse Bayburt’umuzun, hayatın her kesiminde çok önemli olan matematik dalında, iyi yetişmiş nesillere ihtiyacı vardır. Bunlar sayesinde teknolojiye dayalı, katma değeri yüksek ürünler üretilmesine, uluslararası rekabet yeteneğinin gelişmesine ve dışa bağımlığımızın azalmasına katkı sağlanmış olacaktır.

03 Kasım 2017 tarihinde yapılacak açılış törenine, siz değerli dostlarımızı ve hemşerilerimizi bekliyor, saygılar sunuyoruz.

Yön. Kurulu adına

Başkan                                Üye

Akın BAYRAK             Rıfat YILDIZ



Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik