Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Matematik Atölyesi Meyvelerini Vermeye Başladı.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Matematik Atölyesi Meyvelerini Vermeye Başladı.



4 Kasım 2017 günü faaliyetlerine başlayan BAYPROJE Matematik atölyesi projesi, ilk meyvelerini vermeye başladı.

BAYPROJE Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Akın Bayrak Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Mart ayı içinde, matematik atölyesi öğrencilerimizin iştirak ettiği 3. Ulusal Tales Matematik Sınavında 6. Sınıf öğrencilerimizden Muhammet Baki Hökenek ve 7. sınıf öğrencilerimizden Göktuğ Semih İstek finale kalma başarısını göstermişlerdir. Aynı sınava iştirak eden diğer öğrencilerimizin de başarı dereceleri memnuniyet vericidir.

Finale kalan öğrencilerimiz 05 Mayıs 2018 tarihinde Aydın’da final sınavına gireceklerdir. Bu seyahatin organizasyonu BAYPROJE tarafından yapılmış olup, tüm masrafları da BAYPROJE tarafından karşılanmaktadır.

Öte yandan Türk Zekâ Vakfı’nın sınavına iştirak eden, 6. Sınıf öğrencimiz Taha Uçurum da finale kalmış bulunmaktadır. Bu final sınavı da 13 Mayıs 2018 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.

Matematik Atölyesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı çalışmalarımız Mayıs ayı sonunda tamamlanacak olup, Haziran ayı sonunda ise bununla ilgili bir etkinlik düzenlenecektir.

Öğrencilerimizin yaz sezonunda da atölyemizle ilişkileri devam ettirilecektir. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ise atölye çalışmalarımızı; 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik olarak devam ettirmeyi planlamış bulunuyoruz.



Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik