Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Matematik Atölyesi‘nin 10 öğrencisi Kanguru sınavında finalde.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Matematik Atölyesi‘nin 10 öğrencisi Kanguru sınavında finalde.

Matematik Atölyesi'nde öğrenim gören 10 öğrenci Uluslararası Kanguru Matematik Sınavlarına giren 45 bin 500 öğrenci arasından finale kaldı. 
Konuyla ilgili BAYPROJE Başkanı Akın Bayrak ve Prof. Dr. Rıfat Yıldız bir açıklama yaptılar. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Bildiğiniz gibi, Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği olarak iki yıl önce başlattığımız, BAYPROJE Matematik Atölyesi çalışmaları bu yıl meyvelerini vermeye başladı. 

Atölyemizin çalışmalarına katılan 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri 23 Mart 2019 tarihinde Uluslararası Kanguru Matematik Sınavlarına girdiler. Türkiye genelinde 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinden toplam 45.500 öğrencinin girdiği bu sınavlarda Atölyemiz öğrencilerinden 10 çocuğumuzun finale kaldığını memnuniyetle belirtmek isteriz. 

Türkiye genelinde yaklaşık 2.500 öğrencinin finale kaldığı dikkate alındığında, BAYPROJE Matematik Atölyesi öğrencilerinin ne kadar başarılı oldukları anlaşılacaktır. 

Finale kalan bu 10 öğrencimizin sıralamaları da; 88, 93, 366, 402, 545, 573, 653, 951, 1170 ve 1442’nci şeklindedir. 

Bizleri Matematik Atölyesi ve Bayburt adına mutlu eden ve gururlandıran bu sonucu değerli hemşerilerimizle paylaşmak istedik. 

Asıl başarı sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimizdir. 

BAYPROJE Matematik Atölyesi Projesini destekleyen kıymetli hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız. 

Bilinmelidir ki; desteklerin sürekliliği, Matematik Atölyemizin başarılarının sürdürülebilirliğini sağlayacaktır. Saygılarımızla…"

bayburtpostasi
 
 
 


Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik