Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Ziyaretçi Defteri
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Ziyaretçi Defteri


Ad Soyad :  *
Telefon No :  * (Gizli Tutulacaktır)
Mail Adresi :  * (Gizli Tutulacaktır)
Nerden :  *
Mesaj :
Güvenlik Kodu :
     
 


DEFTERE YAZILANLAR

Asuman Uz (Trabzon) - 24.06.2017

BAYBURT MERKEZDEN GEÇEN ÇORUH NEHRINI BIR KANALA ALAN PROJE HALKIN VE TEKNIK INSANLARIN TÜM ITIRAZLARINA RAGMEN DEVAM EDİYOR. ÇORUH NEHRINI KATLEDEN BU PROJENIN DURDURULMASI GEREKTIGINE INANAN VE DESTEK VERMEK ISTEYEN TÜM DERNEK UYELERINE BIR OLUP YEREL OLARAK BU PROJEYI DURDURMA MUCADELESINE DAVET EDIYORUM. BU KONUDA DESTEK VERMEK ISTEYENLERLE BIRLIK OLMA TALEBINI ILETIYOR.GORUS VE DESTEGINIZI BEKLIYORUM.


a.mehdi öz (almanya) - 23.04.2017

Bayburt tarihi hak,sn yunus özger,e selamlar sunarak,6-7 asırda bayburtu,islam orduları,sa- hbeler tarafından"feth olunmuştur,hz osman halife döneminde.h.23 yılında 645 habib bin mesleme el-fihri,el selman b.rabia.abdülvehhab gazi,el bahili islam orduları Bayburtu feth ederek,İslam topraklarına katarlar,İslam emirliği kurarak,Asyadan gelen Türkler bu bölgeye yerleştirilir. kaynak:*tarihi taberi,cilt,4,syf,247 *ibn hazm,cevamıs-sire,c,5,syf,325 *ibn kesir,el bidaye,ven nihaye. *ibni hallikan,vefayatül ayan,2 cilt. *t.c başbakanlık dev.arş.gen müd,osmanlı arşivi,daire bşk.ev d.15070,sayf,1-a,sultanah- met ist. *gez anayurdu-gör bayburdu,ilhan yardımcı,2008 konya. *azimet Karatekin yeminli tercüman,el-yazma.sa habe-sancaktar"abdülvehhab gazi hayatı.slm *tarihçi,e.öğretmen,cemalettin aytemür,Bayburt tarihi,iletişim:tlf:0535:208 33 18...Bursa.


a.mehdi öztürk (Bayburt/Türkiye) - 29.12.2016

değerli yetkililer:selamlar sunarak"hoca Ahmet yesevi,nin atası"hz.ali oğlu"muhammet Hanefi*el kebir"türbesi makamı*balca,da saygı ile. kaynak:evl.çel.sey,1.ci kitap,sayfa 38(yapı kre di yay)1996.ist. ...............BAYBURT/TÜRKİYE.................


Asuman Uz (Trabzon) - 03.11.2016

Asuman Uz (mimar)ÇORUH NEHRİNİN VE İNSANLARI BİR KANALA SOKMA PROJESİNE İTİRAZ Bayburt Çoruh nehri projesi hayata geçiyormuş. Çoruh nehrinin yatağını 2 yandan daraltip orta hayattini 2.5m aşağıya kazı yapip indirerek Çoruhu bu kanala aliyorlar.Coruhun Yanlarinda kaldırımda 2m aşağıda Çoruhun icinde yürüyüş yolu yapıyorlar.İnsanları bir kanala sokuyorlar burada büyük projeCoruhu Bayburta Katıyoruz diyorlar.Allah aşkına bunlar Eskişehir porsuk nehri kıyı çalışmalarına hiç bakmazlar mi dünyadaki örneklerine böyle cevap Erzurum köprüsünden bent hamamın kadar insanları bi kanala bahsedecekler trilyonlarca para yarın bu alanlar atıl bir alana dönecek ve heba olacak. Eskişehir bunu porsuk cayi islah ve iyileştir me projesini alanda uzman bir Türk ve İngiliz firmayla gerçekleştirmiş Avrupa katılım Bankası finanse etmiş ve 2016 büyük çevre ödülünü almıştır. Böyle kıyı gezi alanları vs projelerde nehir in içine sade girmek değil coruh çevresindeki önce yapılasmamis alanları bu yesil banta katar ve gerekli görülen mevcut binaları kıyı hattında yıkarsın nehir yatağını genişletilmiş. Milletin parasını böyle heba oluyor bir belediye yapıp diğeri yıkıyor kimse bunun hesabını sormayaçak mi bu proje Belediye nin bir fikri uzerine Sadece DSİ ile olacak is mi


ALPASLAN GAZİOĞLU (BAYBURT/TÜRKİYE) - 29.04.2016

DEĞERLİ YETKİLİER,TARİHİ BAYBURTTA"MÜZE YOKTUR" 40 YILDIR BAYBURTUN TARİHİ ESERLER VE EL YAZMA LAR,KOMŞU İLLERİN DEPOLARINDA 700 ADET,TAHMİNİ RAKAMLAR,ACİLEN BAYBURTA DEVASA MÜZE YAPILMALI Kİ*ŞİRİN BAYBURTUN"KİMLİK VE KÜTÜK"MÜZE İLE TA- NITILMALI,BÜTÜN YETKİLİLERE ÖNEMLE DUYRULUR,SLM


nailyavuz (Ege Bayburtlular Derneği İzmir) - 7.3.2013

Ülkemiz geneline hatta tüm dünyaya yayılmış Bayburtlu Hemşehrilerimizin DUYGULARINI, ACILARINI, SEVİNÇLERİNİ, YAŞAMLARINI,BAYBURTUN SORUNLARINI, FARKLI VE İLGİNÇ KONULARINI paylaşmak için bu siteye üye tüm hemşehrilerimizin ve sayfalarındaki bayburtlu arkadaşlarını FACEBOOK EGE BAYBURTLULAR DERNEĞİ GRUBUNA eklerlerse çoğalarak bu paylaşımların hazzını yaşarız. NE DERSİNİZ ?


Anadolu yakası Bayburt drnk.birliği-ist (istanbul) - 4.2.2012

DÜNYADA YAKLAŞIK 5 MİLYON BAYBURTLU VARDIR.ASYA KARADENİZ TREN HATTININ BAYBURTTAN GEÇMESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI,VE sevgi.,DUYRULUR. (ANADOLU YAKASI BAYBURT DERNEKLER BİRLİĞİ)İST.


SELİM KUTLU (İSTANBUL) - 18.12.2011

BAYPROJE İSTANBUL SİRKEÇİ FAHRİ OTEL TOPLANTISINA İLK DEFA KATILDIM.ÇOK ETKİLENDİM.BU GÜNE KADAR BAYBURT İÇİN BU DENLİ KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA GÖRMEDİM.BU ÇALIŞMAYI HAZIRLAYAN VE SUNAN BAŞTA SN.PRF.DR.RIFAT YILDIZ HOCAMIZ VE SN AKIN BAYRAK BEYEFENDİ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.LÜTFEN HER BAYBURTLU BU PROJEYİ DİNLESİN,ANLASIN KARŞI FİKİR VARSA BELİRTSİN AMA SAKIN DIŞLAMASIN HEPİMİZ ELİMİZDEN GELDİĞİNÇE MADDİ MANEVİ YARDIMCI OLALIM.PROJELER MANTIKLI VE UYGULANABİLİR SADECE BİZE DÜŞEN YARDIÇI OLMAK.SAYGILARIMLA


ahmet pamuköz (istanbul) - 11.12.2011

bayproje derneği yetkilileri,Battal gazi,nin Makamı Bayburt merkez,erenli köy içi.tapu:pafta 11 parsel 615.(12 m2)türbe.(korunması gerekli kültür varlığı)25.10.1955.Bayburt,arz olunur.


abdullah (Bayburt) - 2.10.2011

Sayın yetkililer,yapılan inceleme sonucu,Everek (Örence)ile Giv(Alınyurt)köyleri arasında bulunan "KÖROĞLU" mağarasının incelenerek, Kültür ve Turizme kazandırlması noktasında,siz değerli "Bayproje" derneğine sunarak,arz olunur,Saygılarımızla. (Bayburt Gençlik Platformu)


 Page:1 - 2 

Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik