Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm Bakan Ağbal Matematik Atölyesini Ziyaret Etti.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Bakan Ağbal Matematik Atölyesini Ziyaret Etti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, beraberinde Vali Ali Hamza Pehlivan, Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş,Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak ile Matematik Atölyesi’n ziyaret etti.

Bakan Ağbal ve beraberindekiler ilk olarak Bayproje Derneği tarafından oluşturulan Matematik Atölyesi’n ziyaret ederek Dernek Başkanı Akın Bayrak ile atölye için emeklilik ikramiyesini bağışlayan Prof. Dr. Rıfat Yıldız’dan bilgiler aldı. Buradaki incelemelerinin ardından Kapalı Halk Pazarı yapılması planlanan alanda incelemelerde bulunan Bakan Ağbal, ilgililerle tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Ağbal ziyaret ve incelemelerine şehir merkezindeki esnafları dolaşarak devam etti. Unutulmaz Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Bakan Ağbal esnaflarla sohbette bulunarak hayırlı iş bol kazanç temennisinde bulundu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal’a ziyaret ve incelemeleri sırasında Vali Ali Hamza Pehlivan, Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ile diğer ilgililer eşlik etti.

BAYBURT MANŞET

https://www.bayburtmanset.com/bakan-agbal-matematik-atolyesini-ziyaret-etti.html



Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik