Bayburt, ehram, dede korkut, bamsı Beyrek, Karadeniz, turizm ‘Bayburt Şehircilik Kongresi’ kitaplaştı.
Ana Menü
Projelerimiz
4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

‘Bayburt Şehircilik Kongresi’ kitaplaştı.

Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE), Bayburt Belediyesi ve Bayburt Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirdiği Bayburt Şehircilik Kongresi’ni kitap haline getirdi.

Bayburt’un sosyal ve ekonomik açıdan kalkınmasına yönelik çalışmalar yapan BAYPROJE, bugüne kadar yayınladığı ‘Bayburt Yenilikçilik Paneli’, 'Yaşadığım Bir Gün’, ‘Cumhuriyet Dönemi Bayburt Bibliyografisi’, ‘Bayburt’a Yatırım Yapan Girişimci Öyküleri Kongresi’, ‘Ya Umut Olmasaydı’ adlı kitaplara bir yenisini daha ekledi. 18 Mayıs 2013 tarihinde 30’a yakın akademisyenin katılımıyla Bayburt'ta iki oturum halinde gerçekleştirilen ‘Bayburt Şehircilik Kongresi’ Detay Yayıncılık’tan okuyucuyla buluştu.

BAYPROJE Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rıfat Yıldız, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın açılış konuşmalarıyla başlayan kitap 212 sayfadan oluşuyor.

Kitapta; Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın “Bayburt’ta Kentleşme Süreci”, Prof. Dr. Hüseyin Kaptan’ın “Güncel Dinamikler Perspektifinden Bayburt’ta Kentleşme Olanakları Üzerine Gözlemler” ve iki oturum halinde gerçekleşen ‘Bayburt Şehirciliğinde Kimlik ve Planlı Kentleşme’ panelinde yapılan sunumlarda yer aldı. 


Üye Girişi
Foto Galeri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


E-Bülten



İstatistikler Yükleniyor ..!

YukariCik